Usuari :
Data : 23-01-2019

Renacer Barcelona

Testimonis

Pàgina següent ... Testimonis del 1 al 10 d'un total de 16

07-10-2005Juan VladimirHasta siempre
19-05-2005Mari Carmen MurcianoREENCUENTRO
17-05-2005Marisol BeltránEscolta,un fill és x sempre
13-03-2005Marta RodríguezEn Xevi
17-02-2005Maria CarmenVolar Volar
11-02-2005MIRUTXAEl cant del mussol
24-01-2005Sorkum y PatxiSorkum y Patxi
24-01-2005MarisolSentit de vida
24-01-2005Sara VelascoQueridos padres
24-01-2005José DiviziaQuerido papa

Pàgina següent ... Testimonis del 1 al 10 d'un total de 16

24-01-2005
Hasta siempre
Juan Vladimir

Barcelona
Deseo expresarte mi gratitud detràs de estas breves palabras.
Decirte gracias....por lo que tu mirada me ha dado en muchos momentos.
Decirte gracias....por los abrazos en los que nos hemos fundido.
Decirte gracias....por estar presente en mi existencia.
Decirte gracias....por haberme acompañado en una etapa de mi vida en donde las lagrimas ,el amor, la desesperanza y la esperanza se agolpaban detràs de mi presencia en cada reunión.
Decirte gracias....de todo corazon por haberme permitido expresar mis sentimientos y mis vivencias a lo largo de nuestros encuentros.
La Vida una vez más me empuja hacia nuevos horizontes y decido continuar mi camino detras de su llamado....por todo ello me despido de ti.
Te pido perdón si alguna vez pude haberte molestado con alguna palabra o algún concepto y te agradezco nuevamente todo lo que recibí de ti.
Recibe todo mi amor detrás de estas simples palabras.
Hasta siempre.
Juan Vladimir

×

24-01-2005
REENCUENTRO
Mari Carmen Murciano

Celrà - Giriona
HOLA HIJO QUISIERA QUE CON ESTAS PALABRAS ME PUDIERAS DAR ESAS FUERZAS QUE NECESITO, ESTE DOMINGO LLEGAN TUS HIJOS DE BRASIL,Y SI SUPIERAS CUANTAS VECES LA MENTE ME HA ENGAÑADO DICIENDO QUE TU TAMBIEN VENDRAS CON ELLOS QUE TODO HA SIDO UNA PESADILLA QUE TU ESTARAS AQUI VEO TU CARA TU SONRISA Y LUEGO TENGO QUE RESPIRAR .
BUENO ESPERO QUE NO SE NUBLE LA ALEGRIA QUE TENGO DE VOLVER HA TENER TUS HIJOS OTRA VEZ Y TU ESTARAS CON ELLOS SIEMPRE ,ESTO SON COSAS DEL PENSAMIENTO QUE NOS HACE DUDAR DE LA REALIDAD TE QUIERO

×

24-01-2005
Escolta,un fill és x sempre
Marisol Beltrán

Renéixer Girona
No tinguis por de pronunciar el nom d'en CRIS.Ell va viure,és important per mi i necesitu seguir escoltant el seu nom.
Si ploro o m'emociono al parlar d'en Cris,no és per què tu em fereixes,és la mort la causa de les meves llàgrimes.L'explosió del por i l'emoció són sanas,gràcies per ajudar-me a plorar.
Tindré emocions altes i baixas,tot és molt extrem per la sensibilitat en la que visc.No em jutjis,no pensis què un bon dia és la fí del meu dolor,ni un mal dia indica què necesiti tractament psiquiàtric.
La mort d'un fill és la trajèdia més grand per la que pot pasar un ser humà,et prego què no la comparis amb cap altre mort.
La mort d'un fill no és contàgia,no fuguis de mi,Totes les reaccions "exagerades"de dolor són normals,també has d'entendre què necesiti posar en dubte tots els valors i creences.Rès ha servit per salvar en CRis de l'absència.
El meu dolor no plorarà un temps,ni mai és curarà,ni mai el superaré,però no estic malalta,no tinc problemes emocionals,tant sols he d'apendre a omplir el buit qué em deixa la mort.
L'aniversari del nostre fill,l'aniversari de la seva mort i les festes són terribles per nosaltres.Ens agrada que ens digue-ho que teniu el nostre fill present.Si ens veie-ho tristos és perque anyore\'m al nostre fill,no ens foris a estar alegre.
M'agradaria que em deixe-ho questionar la meva religió, la meva fè ,els meus valors,després d'enterrar un fill ens fem milers de preguntes sobre temes existencials que mai ningú no ens ha ensenyat al llarg de la vida.
No m'oferi-ho més tranquilitzants.Només son remeis temporals i l'únic camí per sobreposar-nos al dolor és sentir-lo,experimentar-lo,no podré sanar sino sentu la ferida.
La mort esta molt teoritzada,pero un pare que enterré el seu fill viu la mort diariament desde la seva humanitat.
El dolor canvia a les persones.No soc ni seré la mateixa persona.Si esperes que torni a ser la mateixa,et frustaràs.Sóc una criatura nova,amb nou pensaments,somnis i aspiracions.Arà ser que la meva fortalessa radica en l'inmens amor que sentu pels meus fills.
Desitjaría que intentis coneixer al nou "JO",POTSER T'AGRADARÀ.

×

24-01-2005
En Xevi
Marta Rodríguez

Girona
En Xevi és el meu germà. Va morir el dia 27 de gener de l'any 2002 en un accident de trànsit. Des d'aquell moment a tots ens ha camviat la vida, et treuen una cosa de les mans que et pertany, i que no és gens justa... La primera reacció és no creure-t'ho, i posteriorment et preguntes: perquè ens ha passat això a nosaltres?? Llavors van passant els dies, en els que estàs sobre un núvol perquè encara no saps què ha passat i quan sents la porta de casa encara et sembla que és ell que arriva després d'haver estat uns dies fora. Passa el temps i no te'n dones compte,i si, aprens (sense voler-ho) a veure les coses d'una manera diferent. No és cert això que diuen que el temps tot ho cura, només canvia la manera de veure les circumstàncies, però no significa que aquesta nova manera de veure-ho sigui millor, dia a dia et creix l'angoixa i la impotència perquè veus que passa el temps i les coses continuen igual, i que ell no torna a casa. Jo, com molts altres nois i noies, no només he perdut el meu germà, sinó que he perdut un confident i el millor amic que es pot tenir a la vida. Sé que està amb mi cada dia fent-me costat i donant-me forces per llevar-me del llit, ja que és l'esforç més gran del dia. Seria molt fàcil quedar-nos-hi i amagar el cap sota l'ala sense voler veure com és la nostra vida ara. Però hem de viure per ells ja que a ells no se'ls ha permès (físicament). Jo tinc l'edat que tenia en Xevi quan va morir, i he après a aprofitar més la vida com feia ell, ara no aprofito la vida al màxim només per mi, sino també per ell. Sé que estàs al meu costat i al dels papes dia a dia vetllant per nosaltres. Espero però que algun dia d'aquí a molts anys poguem tornar a abraçar-nos (que és el que més necessitem), però mentrestant he de viure per tu i per mi al màxim. T'estimem moltíssim i et tenim cada dia present, desdel moment en que ens llevem fins que anem a dormir.

×

24-01-2005
Volar Volar
Maria Carmen

Tarifa
HOLA ISAAC, HACE TIEMPO QUE TE ESCRIBO Y TE CUENTO MIS COSAS Y SIEMPRE ESPERO TU RESPUESTA, ME PARECE QUE SIEMPRE HAY ALGO QUE ME HACE SABER QUE ESTAS AQUI Y SIEMPRE SIN PERDER EL CONTACTO DE TU SONRISA. DIOS MIO ERA TAN ESPECIAL PERO BUENO HOY CASI PUEDO DECIR QUE SI QUE ESTABAS A MI LADO CUANDO HEMOS ESCUCHADO LAS VOCES DE TUS HIJO HABLANDO EN BRASILEÑO Y RIENDO ES CUANDO NOS HEMOS DADO CUENTA QUE ELLOS VIVEN Y SON FELICES Y NOSOTROS TU Y YO ESTAREMOS AQUI PARA VERLOS REIR Y CRECER, TU VOLANDO ALTO COMO QUERIAS Y YO AQUI EN ESTA HABITACION DICIENDOTE CADA DIA ADIOS COMO AQUEL 22 DE FEBRERO QUE TE FUISTE PARA SIEMPRE . TE QUIERO

×

24-01-2005
El cant del mussol
MIRUTXA

Girona
La foscor de la nit,el so del silenci,el cant del mussol.
Dins la negra nit, la meva ànima descansa de pensaments, de bells records de temps passats. La meva vida ha donat un gran gir,que m’ha portat a aquesta nit,sota el cel negre i en un entorn negre,on el silenci n’és el guardià. "I en la grandesa de la nit, t’adones de la grandesa de la vida. I en l’eternitat del cel ,veus l’eternitat de la mort que ens vigila." A tu, mussolet meu, et va vigilar de massa a prop i massa d’hora.

Maleït sigui el dia 21/01/2003, que no va voler ser un dia corrent, va voler que tots recordéssim, maleïda l’hora, la moto, el cotxe i maleïts tots nosaltres que som creadors de màquines de matar. Ara el mussolet ja no canta, però hem de ser forts i veure la vida des de la perspectiva de l’eternitat. Perquè... que seria la vida sense la mort?

Llavors, entre llàgrimes i sanglotant, em vaig recordar d’una frase que en el seu moment em va ajudar molt "No ploris perquè l’has perdut, sinó perquè l’has tingut" Vaig aixecar la vista, vaig mirar el cel i vaig descobrir milions d’estrelles brillant només per mi. Hauria necessitat cent ulls més per poder veure al complet la immensitat del firmament. Uns grills van pertorbar els meus pensaments, i vaig pensar en els amics, en totes les persones que m’estimo, totes les he conegut per casualitat,jo sóc una casualitat, la vida és una cadena de casualitats. Entrem en un món meravellós, ens saludem, ens coneixem i ens passegem junts una estona. Després ens separem i desapareixem, tant misteriosament com havíem vingut.
De sobte es va produir un gran silenci, cap grill s’atrevia cantar. Vaig contenir la respiració, el meu cor cada vegada s’accelerava més i més, semblava que em volia travessar el pit, no gosava moure’m, i de sobte... el cant del mussol... la carraterrada de fa un moment ara era tot un somriure, els ulls s’ompliren de llum, vaig respirar profundament. El cant d’aquell mussol era per mi com aquella mà que t’ajuda aixecar-te quan has caigut, com un rosegó de pa per algú que porta dies sense menjar.

...JUDITH...

Marisol Beltran

×

24-01-2005
Sorkum y Patxi
Sorkum y Patxi

Renacer Barcelona
Somos los padres de Inhar.Hace poco mas de un año de la partida de nuestro hijo,un peuqeño de tan solo siete años.Un duende,un mago que convertía en algo mágico nuestro rutinario vivir.
Un fatal accidente de tráfico fue el motivo por el que tuvo que dejarnos.Toda su persona irradiaba luz especial,sus ojos su eterna sonrisa,su desbordante optimismo....en definitiva,su singular manera de ser que impedía que dos días fueran iguales.
No era posible vivir en la monotonía junto a él.Con su partida la noche y la oscuridad penetraron hasta lo más hondo de nuestros corazones.¡echábamos tanto de menos al pequeño cuenta cuentos!Todo se derrumbó en nuestro interior y entorno a nosotros.
Esto es,me imaginolo que nos ha sucedido a todos los padres que han tenido que ver partir a sus queridos hijos sin ninguna posibilidad de retenerlos mas tiempo junto a ellos.Estamos convencidos además de que todos esos hijos han sido tan\"especiales\"como nuestro querido Inhar.Asi suele suceder.....
Es cierto que la vida nos ha colocado en una situación límite,tan límite que es muy complicado buscar y,mucho mas encontrar,una salida digna,teniendo en cuenta además que es lo último que deseamos,nos sentimos
\"mejor\"sumergidos en ese agujero en el que se ha convertido nuetsra existéncia. Pero no debemos conformarnos,debemos luchar,si cabe,como nunca antes nos habia tocado hacerlo porque es la única manera de iniciar una nueva vida junto con nuestros hijos,de sentirlos mas próximos a nosotros que incluso,cuando contábamos con su presencia física,puesto que debemos tener el convencimiento de que ellos van a seguir guiándonos,mostrándonos un camino \"tan especial\"como ellos mismos lo eran,continuarán siendo nuestros GRANDES MAESTROS.
¿Quien sabe?Quizas el camino que habíamos iniciado y recorríamos no era el adecuado.Puede ser que nos hubiésemos alejado demasiado de la VERDAD...no lo sabemos,lo que si es indudable es que la partida de nuestros hijos nos ha situado en la encrucijada.
Ahora si somos responsables del camino que emprendamos,que escojamos para el tiempo que nos queda.
Nos sentimos responsables,es como si nuestros hijos estuvieran muy pendientes de nuestra eleccion,expectantes ante nuestra reaccion.Tal vez sea tan solo una intuicion,pero es como si tuvieramos sus ojos clavados en la conciencia y en el corazón.Y¿si esos maravillosos hijos con su inesperada partida nos han brindado una segunda oportunidad para reconducir nuestras vida de \"otra manera\"?
Seria muy dolorosos desperdiciarla,tan doloroso como su propia partida lo fue y estamos seguros de que no queremos defraudarlos.Ellos siempre han contado con nosotros y ahora,mas que nunca lo hacen.
Hace falta paciencia,mucha paciencia y coraje...y,sobretodo,el convencimiento de que nuestros increibles magos continuan junto a nosotros echandonos una mano.Debemos responder con la velentia y la dignidad que nuestros maravillosos hijos se merecen ¡¡¡Siempre con la cabeza bien alta!!!! un fuerte abrazo para todos
Patxi y Sorkun

×

24-01-2005
Sentit de vida
Marisol

Renéixer Girona
El 21/01/03 mora el meu fill,amb 14 anys,i em deixa amb la desolació i l'ànima desgarrada,sóc incapaç de pensar,només puc sentir i molt profundament,és el moment del dolor.
La mort mai m'havia fet por només la manera de morir i avui ser que la pitjor manera de morir és enterrar un fill,no hi ha cap dolor mes inhumà.
Acceptar aquesta realitat em porta a una conciència diferent i si no faig ús de la força de voluntat em podria dur a una vida de mort i tots qui ens estimen haguesin vist morir el nen i a la mare.
No vull llàstima i per aconseguir el respecte dels demés he de ser responsable de la meva actitut a pesar i pel damunt del meu dolor.
El dolor existeix,és condició humana i és bó no resistir-se ni evitar-lo doncs per la separació física d'un fill val la pena plorar i d'aquests no oferir resistència trobarem un sentit diferent a la vida Ara només em queden les imatges compartides amb el meu fill,aquestes sempre hi seran ,les bones i les dolentes,peró només jo en puc fer ús d'elles.Quant m'asalten els pensaments negatius contrueixo un pont que em porta directament al seu somriure i a la seva alegria,no és gens fàcil peró alivia saver que podem canviar les emocions negatives per sentiments d'amor,tots tenim el nostre moment però la conciència final és una,asumir la mort i desde aquesta realitat única és bó compartir-lai comprovar que hi han diferents realitats.
Aquesta etapa de canvi entre quedar-me o obrir-me és conflictiva i dolorosa,doncs la mateixa vida és diferent en el abans i el després ,peró poc a poc anirem veien com les coses són com són i no com jo las veig...............i començarem a pendre decisions i així transitar una vida amb sentit al haver incorporat els nous valors.
La nostre capacitat d'estimar és la que pateix i aquesta capacitat és la que plora,la que a perdut la referència i és aquesta capacitat la que ha de trobar un nou sentit.
Ojala compartir desde aqui us ajudi a troba un sentit al sensesentit.
Renéixer

×

24-01-2005
Queridos padres
Sara Velasco

Renacer Alicante
Queridos padres;siento la necesidad de escribiros imaginàndoos en vuestra reunión de los jueves porque me gustaría estar allí compartiendo los primeros abrazos,tan vitales para poner en contacto los corazones,y también los avances y tropiezos en este común que recorremos.
Estas dos noches que he estado con vosotros,he podido sentir como,para quién nos ve desde fuera,sólo estamos cenando,hablando,alguien deja escapar una lágrima,luego reímos,.....no parece que ocurra nada especial.Sin embargo,si os digo lo que para mi ocurría desde dentro,diría que traía mi dolor removido después de haberme sentido tan sola frente a un viejo amigo que me había dicho eso que seguro que todos habéis tenido que escuchar alguna vez.Al mencionar la muerte de mi hijo:\"calla,calla,que se me ponen los pelos de punta,...yo me moriría..\"y cambia de conversación,para poder continuar en su inconsciencia de la existencia de la muerte como una parte de la vida.
No es la primera vez,mpero me vuelvo a quedar tan sola con este dolor negado por todos los demás,que al mismo tiempo me niega a mi,porque según ellos debería estar muerta.
No pueden escuchar ni una palabra sobre nuestro dolor,y por tanto lo màs crucial de nosotros,que es la existéncia de nuestros hijos y su pérdida,no existe para ellos.Frente a ellos me siento negada porque sólo pueden ver de mi lo que es aceptable,y ser una madre cuyo hijo ha muerto y sigue viviendo sin saber cómo,no saben como aceptarlo.
Algo rota por esto llegué al encuentro con vosotros,deseando ser acogida con todo lo que soy,y sin tener que contar cómo me sentía,o la anecdota de la que venia,me encuentro con vosotros,que me recibís con un abrazo o unos besos,como si nos conocieramos de mucho,como a una igual,sabiendo que estamos vivos y calmados y dispuestos a querernos.Saludos sencillos,palabras que no tienen porque ser siempre pensamientos profundos.Pero lo importante es lo que no se ve desde fuera,lo que circula con las miradas,con la calma de estar unos al lado de otros,compartiendo el tiempo,y viviendolo como si entre todos estuvieramossosteniendo entre nuestras manos esos hilos de oro que decia Marisol,hilos que nos unen y que son la materializacion de la conciencia de la existencia de nuestros hijos.
Es esto que circula sin palabras,hilos que los de fuera no ven,y a traves de los que uno desliza una mirada cariñosa o una palabra complice,siempre recubierta de un sentimiento fundamental de que estoy aqui contigo,te entiendo y comparto.Tambien esos hilos permiten que aun casi sin conocernos en un instante puedas estar haciendo las confidencias mas profundas con el alivio de que son recibidas por alguien que las comparte pero no las juzga.
Entre vosotros uno puede exponerse porque nadie le va a hacerdaño..Ya sabeis lo inusual y hermosos que es.Todo esto me pasaba con vosotros estas dos noches y hace que me sienta unida,aun a tanta distancia.Quiero agradeceros a todos vuestro acogimiento y vuestra instantanea solidaridad,el afecto y el reconocimiento como una madre mas que puede estar con vosotros teniendo a su hijo consigo sin necesidad de negar su existencia ni su partida,y por dejarme ver,una vez,mas que el camino de amor,es sencillo y sembrado de calma compartida.

Gracias a todos ,fuertes abrazos ,estoy con vosotros Sara Velasco la mama de Abraham

×

24-01-2005
Querido papa
José Divizia

Renacer Tucumán
Querido papa,Lamento que debamos conocernos por causas como esta,sé lo que estas pasando,yo lo pasé también.Hay cosas,muchas,muchísimas,que no dependen de nosotros,que ocurren en la vida y solo nos dejan elegir qué respuesta dar frente a ellas.
La pérdida de un hijo es la situación más terrible,no tenemos antecedentes para afrontarla y es lo más parecido a la propia muerte.Es una pregunta enorme que la vida nos hace,quizás lo más difícil con que debemos enfrentarnos y nuestra respuesta debe ser de igual dimensión.
Piensa sólo un minuto,la muerte de tu hijo:
¿hará que el significado de su vida en tu vida,sea la ruina?
O será posible,encontrar la forma para que todo sufrimiento de hoy no sea estéril. No se trata de sobrevivir a la pérdida de un hijo,se trata de abrir nuestra conciencia y nuestro corazón a una forma nueva de vida.
"Darnos cuenta"sea quizás el término adecuado,y si son nuestros hijos los que se fueron,los que nos permiten seguir viviendo plenamente en honor a ellos más solidarios y amorosos,entonces haber compartido el tiempo que nos haya tocado compartir tendrá un sentido nuevo.
Sé que no puedo ahorrarte una sola lágrima ni aliviar tu pena con palabras e ideas. Solo quiero que sepas,que te queda un camino largo,dificil y que vale la pena recorrer,en honor a tu hijo,pera que tu vida no sea una rama seca;pero debes saber que si quieres,se puede.Solo hace falta que quieras,y se puede.
Te hago llegar todo mi afecto.
Jose Divizia

×

Nova Web

Benvolguts pares després d'uns anys per fí en veig en anims per desenvolupar la nova web de renéixer Girona.

Trobada IX a Andorra

Trobada anual a nivel nacional pels dies 19 a 21 de setembre de 2014.
Programa en pdf

Testimonis

Hasta siempre... | Juan Vladimir - Entrar

Xat de Renéixer Girona

Pots establir comunicació amb varis mares i pares - Entrar

Teléfons de Girona

Margarita 687 74 32 17
Mati 655 78 21 12

Fòrum

Tan sencillo como que no lo supero... | confusa - Entrar

Cartes i Escrits

las respuestas del silencio... | amigos compasivos - Entrar

Ajuda

Si tens algun problema en utilitzar aquest lloc , comprova si és algun d'aquests . Si no és així escriu-nos a reneixer@reneixer-girona.org i comenta'ns-ho .

Intento iniciar sessió com a usuari registrat però el navegador m'indica que el meu nom d'usuari o clau són incorrectes . El problema és que estàs escrivint malament el teu nom d'usuari o contrasenya. Recorda que el teu correu electrònic no és el teu nom d'usuari. Si no recordes o no saps la teva clau , completa el següent formulari per esbrinar-ho.

Intento iniciar sessió com a usuari registrat però encara introdueixo correctament meves dades no ho aconsegueixo . El problema pot residir en que el teu navegador no tingui activada l'opció que permet la utilització de cookies ( galetes són petits arxius que s'escriuen al teu ordinador, necessaris per poder-te reconèixer com a usuari registrat , en aquest cas ) . Si utilitzes Microsoft Internet Explorer has d'anar al menú Eines > Opcions d'Internet> Privadesa i establir a Configuració l'opció Mitja Alta . Prem aquí per observar una captura de pantalla amb la configuració que has de triar .

Intento accedir al xat però no puc . El problema pot residir en que la configuració de seguretat del teu navegador tingui activat un nivell de seguretat que no permeti la utilització del xat . Per habilitar un nivell de seguretat òptim , si utilitzes Microsoft Internet Explorer has d'anar al menú Eines > Opcions d'Internet> Seguretat i establir a Internet l'opció Mitjana. Prem aquí per observar una captura de pantalla amb la configuració que has de triar . ×

This modal has video

un click fora de la finestra l'hi torna a la web

×

Qui som

Grup d'Ajuda Mútua per a pares que comparteixen una experiència dolorosa de vida, la pèrdua de fills, i que es reuneixen amb el propòsit d'afrontar el seu dolor.

La pèrdua d'un fill ens planteja una nova i difícil situació plena de dubtes, temors i incerteses. Son molts els interrogants que ens surgeixen: -¿Per què m'ha succeït a mi? -¿Per què justament ara? -¿S'acabarà alguna vegada el dolor? -¿Cóm puc seguir vivint si el meu fill ja no hi és? .....

¿Cóm participar?

El grup no té fins lucratius. L'únic requisit per pertànyer als grups es voler REBRE I DONAR AJUT. Renéixer no està vinculat a cap religió, secta, partit polític o organització. ES TOTALMENT GRATUÏT.

Renéixer no avala ni recolza opinions o actuacions personals de cap dels seus membres que sean expressades públicament i que involucren al grup en activitats que la seva finalitat sigui aliena al mateix.

×

Objetius

×

Renéixer a Espanya

A continuació et presentem un llistat dels diferents Grups Renacer constituits en Espanya.

Barcelona

Carmen y Manuel 645 929 133
Antonio e Isabel 656 407 977 y 934 386 293
Carlos 616 420 994
Pati Llimona . Reuniones el segundo y cuarto viernes del mes de 19:30 a 21:30

San Sebastián

Renacer_Donostia, telef: 672 432 063
Casa de Cultura Ernest Lluch.
Las reuniones son el 1º y 3º viernes de cada mes de 18 a 20 horas

Dos Hermanas( Sevilla)

Pilar y Manolo, Móvil. 692 638 005 Fijo. 955 730 797
Angelita, 955 666 739
Biblioteca Municipal de Dos Hermanas
c/Huerta Palacio s/n al lado del Ayuntamiento.
Las reuniones son el 1º y 3º sabado de cada mes.
Invierno de 18 a 20 horas.
Verano de 19 a 21 horas.

Tafalla(Navarra)

Coordinadores:
Gloria Baigorri 948 703 022
Antonio Casas y Mª del Carmen 948 263 338
renacernavarra@gmail.com Locales:
Salón Civico u hogar de Jubilados de Tafalla
C/ Paseo
Las reuniones son el último sábado de cada mes de 17 a 19 horas

Pamplona

Coordinadores:
Fernando y Maite 948 263 130
Antonio Casas y Mª del Carmen 948 263 338
renacernavarra@gmail.com Locales:
"CIVIBOX" Escuelas José Vila
C/ Tajonar nº 14
Las reuniones son el 1º sábado de cada mes de 17 a 19 horas

Vilanova i la Geltrú(Barcelona)

Dolores 676 088 930
Josep 626 954 110
Centre Cívic i Esportiu la Collada .
C/ Turbina 19
Reuniones Martes de 19 a 21 horas

Córdoba

Inmaculada 687 786 464
.................. 627 299 265
c/ Fuente de los picadores s/n ( frente al meson del toro)
Reuniones el primer martes de cada mes a las siete de la tarde (si el martes es fiesta se pasa al siguiente).

La Bañeza(León)

Adelaida 987 66 43 93 ó 676 242 346
Mª Paz 639 55 54 94

Lloret de Mar

Carlos Maeso 616 420 994
renacerlloret@yahoo.es

Galicia

Rosario 699 744 545

la Rioja

Mª Angeles Berceo 941 24 08 63
renacerlarioja@yahoo.es
Local de reunión:
Centro Cívico Lobete en Logroño
el 2º miércoles de cada mes de 18:00 a 20:00 horas

Zaragoza

Mª Antonia 976 537275 -- 673 20 23 20
Laura 658 532 373
renacerzaragoza@gmail.com
Local de reunión:
Centro Cívico Universidad
C/ Violante de Hungría, nº 4 - 50009 Zaragoza
el 2º y 4º jueves de cada mes

×

Renéixer al Món

Pots trobar en diversos països del món Grups Renacer constituïts.

A continuació et presentem un llistat dels que al dia d'avui compten amb lloc web propi.

Si desitjes accedir a una completa informació de tots els grups Renéixer al món, et suggerim que visitis el lloc web de Renéixer Argentina.

Renacer México

Fundacion Quetzalli Renacer
Mariano Matamoros No 702
apizaco Tlaxcala Mexico
dias de reunion cada 15 dias de 19 a 21 hrs tel de contacto 01 2414172017
cel: 044 24141188579
yolanda rodriguez galaviz
arnulfo sanchez cortes fun.quetzalli@hotmail.com
×